Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja a cleancolor.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

 Adatkezelő
Az adatok kezelője a Clean Color Marketing Bt.

 Székhely/postázási cím: 4220 Hajdúböszörmény Arad utca 1. B. Iház. 2. em. 10.

Adószám: 27992449-1-09
Elérhetőség: http://.cleancolor.hu 

E-mail címe: info@cleancolor.hu

Cégjegyzékszáma: 09-06-016668

 Kezelt adatok és érintettek köre
A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban részesül.

A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik, a velünk történő kapcsolatfelvétel céljából.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

 Az adatkezelés célja
A személyes adatok kezelésének célja

a felhasználóval való kapcsolattartás;
a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése;
a felhasználó kapcsolatba léphet velünk az oldalunkon elhelyezett kapcsolati űrlapon keresztül. Ezen az űrlapon az alábbi adatok kerülhetnek elküldésre: kapcsolattartó, email cím, üzenet

A megadott adatok nem kerülnek tárolásra rendszerünkben, oldalunk automatikus továbbítja részünkre az üzenetet email formájában.

 Adatkezelési időtartam
A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt Kapcsolat oldalunkon, Nagy Péter Martin (CEO)(nagypetermartin@gmail.com)-nak címezve lehet bejelenteni. Analitikai fiókunkon beállításra került, hogy a felhasználó IP címe ne kerüljön rögzítésre.

 Adatfeldolgozók köre
A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

 Felhasználók jogai és adatkezelési jogalapok
Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@cleancolor.hu e-mail címen az Adatvédelmi Tájékoztató tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt szintén az info@cleancolor.hu E-mail címen lehet bejelenteni.

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

Weboldal üzemeltető
A cleancolor.hu weboldal a
BlazeArts Kft. (Forpsi.hu)
Cím: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
Adószám: 12539833-2-03 szerverein működik.

8. Jogorvosi lehetőségek és hatályos tövények
Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy a cleancolor.hu nevű weboldal a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény