Fotózás és videózás

Lehet szó bármilyen eseményről, vagy alkalomról. Mi mindíg készen állunk megörökíteni a pillanatot. Professzionális üzleti portfóliók készítésétől az esküvői fotózásig.

Kültéri vagy rendezvény fotózás

A szabadtéri fotózás egy rendkívük kézenfekvő megoldás lehet minden infulencerkedésre vágyó fiatal számára. A természetes fények, a nagyobb mozgástér és a csodás környezet hozzásegít ahhoz, hogy vidám, feszengésmentes, felszabadult hangulatban professzionális fotók születhessenek rólad és elkápráztasd vele követőtáborodat. Ezek mellett cégünk természetesen akár kissebb rendezvényeken, esküvőkön, sporteseményeken is lencsevégre kaphatja a történteket.

(Fotózást vállalunk Hajdú-Bihar megye egyész területén.)

Csomagjaink

Milyen fotózás érdekel?

Rendezvény

Ezen belül

Szabadtéri

Ezen belül

Ingatlan

Ezen belül

Portré és termékfotózás

Egy kiválló önéletrajzhoz nélkülözhetetlen egy profi műtermi portréfotó, ahogy egy webshophoz is nélkülözhetetlenek a termékfotók. A professzionális megvilágítás és az egységes háttér eleganciát és megbízhatóságot sugall. A fotózás helyszíne Hajdúböszörmény.  

Csomagjaink

Milyen fotózás érdekel?

Portré

Amit biztosítunk

Divatfotózás

Amit biztosítunk

Termékfotózás

Amit biztosítunk

Videó forgatás

Egy céges image film, vagy egy reklámfilm nagy szerepet játaszhat, egy marketingkampány folyamán, ezért rendkívüli precizitást és komoly tervezést és rengeteg utómunkát igényel. Cégünk igényes és emlékezetes esküvői filmeket, rendezvényfelvételeket és rekámfilmeket készít minden ügyfelünk számára, amik évek multával is kellemes emlékeket idézhetnek fel.

Cégünk természetesen bármilyen egyéni kívánságra nyitott, így csak utómunkálatokkal kapcsolatban is megkereshetsz minket.

Csomagjaink

Milyen forgatásra van szükséged?

Rendezvény

Amit biztosítunk

Cégbemutató

Amit biztosítunk

Reklámfilm

Amit biztosítunk