Grafikai tervezés

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik különböző grafikai anyagok gyártásában. Bízd vállalkozásod sorsát a kezünkbe és terveztesd meg velünk akár a teljes arculatodat.

Arculattervezés

Az arculattervezés minden cég számára elengedhetetlen. Az egyedi arculat segít az ismertség és a felismerhetőség kialakításában. Az arculat elemeivel, legyen az bármilyen reklámhordozó, vagy névkártya, levélpapír, elsőként vásárlóink, illetve velünk kapcsolatba kerülők találkoznak. Az egyre gyorsuló és változó üzleti életben kulcsfontosságú részlet az egyéni megjelenés és a könnyen megjegyezhető céges arculat, ami tudatosan használva a marketing stratégia része lehet, és a jövendőbeli vásárlókat megnyerheti.

Csomagjaink

Csomagajánlatainkat igyekeztük úgy létrehozni, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes összeállítást. Az elkészült terveket igénytől függően nyomdailag is kivitelezzük.

Kicsi

50 000 Ft-tól

Normál

85 000 Ft-tól

Nagy

100 000 Ft-tól

Logótervezés

A legegyszerűbb megoldás gyakran a leghatékonyabb is. Az egyszerűség megkönnyíti a tervezés folyamatát. Azáltal, hogy a logó nem tartalmaz felesleges feltűnő és egyéb szükségtelen elemet, könnyebbé válik az emberi szemnek a befogadása. Ráadásul a minimalista megközelítés lehetővé teszi, hogy logódat széles körben hasznosítani lehessen, például névjegykártyákon, csomagoláson, vagy a weboldaladon és olyan kicsi helyeken is mint például a weboldalad favicon-ja. Annak érdekében, hogy egy vállalkozás minél sikeresebben teljesítsen a piacon, elengedhetetlen, hogy logója minél szélesebb körben ismert legyen, azzal szinte azonnal magát a vállalkozást azonosítsák.

Csomagjaink

Válaszd a számodra legkedvezőbb csomagajánlatunkat. Egyedileg tervezett logóink kiállják az idő próbáját és akár mozgóképes animáció formájában is kivitelezzük neked.

Kezdő

40 000 Ft

Normál

60 000 Ft

Profi

80 000 Ft