Rólunk

Mivel foglalkozunk?

Néhány dolog, amit érdemes tudni rólunk.

A Clean Color Marketing Bt. 2017 óta nyújt segítséget olyan mikro, kis és középvállalkozások számára, amelyek nem rendelkeznek kellő marketing és design ismeretekkel. Csapatunk tagjai többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és már megannyiszor hallottak olyan történeteket, amiben Startup vállalkozások különböző reklámcégeknek és marketingirodáknak a javaslataira óriási összegeket költöttek reklámkampányokra úgy, hogy még használható logójuk és weboldaluk sem volt. A mi stúdiónk a közönséges stratégiai lépések mellett, különösen nagy figyelmet fektet a modern és letisztult megjelenésre is. Mindig kellő körültekintéssel és megfontoltsággal alkotunk arculatokat, hiszen mint mindenhol, az üzleti életben is fontos az első benyomás. Gyorsan fejlődő világunkban nagyon nehéz megfelelni az aktuális trendeknek és elvárásoknak. Munkánk során, számtalanszor megfigyeltük azt, hogy sokkal sikeresebbek, azok a vállalkozások és brandek amik profi és stílusos arculattal, csomagolással és weboldallal rendelkeznek, hiszen a jó megjelenés megbízhatóságot és minőséget sugall mindenki számára. Gondolj bele abba, hogy te is szívesebben vásárolsz meg, egy olyan terméket, aminek szépen néz ki a csomagolása, hamarabb keresel fel egy olyan kivitelező céget, amelynek szebb a névjegykártyája, logója a konkurensekhez képest. Ha a neten szolgáltatások után böngészel, netán webshopokon keresgélsz, azokon az oldalakon fogsz bármit is megrendelni, amit a Google kereséstalálatai közt, a leghitelesebbnek és megbízhatóbbnak találsz. A mi célunk az, hogy tevékenységedtől függetlenül, naprakész, innovatív és piacképes tudj maradni az internetes világban.

Hogyan dolgozunk?

A kezdetektől a végsőkig.

Írj nekünk üzenetet, hívj minket telefonon, vagy keress minket közösségi média felületeinken keresztül hét közben 8:00 – 19:00 óra között és szombaton 9:00 – 13:30-ig és kollégánk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot és személyes adatokat egyeztet.

 

A kapcsolat felvételt követően személyesen, telefonon, vagy videós beszélgetésen keresztül meghallgatjuk elképzeléseidet és digitális formában rögzítjük őket.

Elkészítünk számodra egy személyre szabott üzleti terv csomagot, amit aztán továbbítunk számodra e-mail formájában, ezt követően kiválaszthatod, hogy melyek azok a szolgáltatások, amiket igénybe szeretnél venni és mi összegzésként teszünk egy utólagos ajánlatot az egyedileg összeállított csomagodra.

Amennyiben sikerül megegyezni az árazást illetően egy munkáltatói szerződést fogunk veled aláíratni, ami tartalmazni fogja a személyes szerződési feltételeket. 

Miközben a munkánkat végezzük, lehetőséged van a nyitva tartásunkhoz igazodva konzultálni velünk telefonos formában, illetve igénytől függően személyes, vagy online videós formában is, heti egy alakalommal. 

Az folyamatban lévő munkákról, kreatív tartalmakról készült prezentációkat e-mail formájában küldjük neked tovább és az esetleges változtatásokat mennyiségüktől függően a személyes szerződési feltételekhez viszonyítva fogjuk módosítani árazás szempontjából. Ezen okirat szempontjai szerint fogjuk az elkészült munkákat, kreatív tartalmakat referenciaként felhasználni és megosztani közösségi média felületeinken.

Mit tartunk fontosnak?

Munkavégzés közben ezeket a szempontokat tartjuk szem előtt.